La Generalitat aprova una addenda de 6,3 milions per a la construcció del nou hospital d’Ontinyent

0
1186
Jorge Rodríguez i Rebeca Torró, durant una entrevista amb la consellera de Sanitat Ana Barceló

L’addenda també contempla la redistribució de les anualitats econòmiques, que s’ampliaran fins a 2022

El Consell ha aprovat l’addenda del conveni de col·laboració entre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i l’Ajuntament d’Ontinyent, subscrit l’11 de juliol de 2016, que té com a objectiu dur a terme diverses accions encaminades a la construcció i posada en servei d’un nou hospital en la localitat.

Aquesta addenda modifica el reajustament o redistribució de les anualitats econòmiques per part de la conselleria; ampliar el termini relatiu a l’atorgament de l’escriptura pública de cessió gratuïta de la parcel·la objecte de la construcció per part de l’Ajuntament d’Ontinyent; i ampliar el termini de vigència i extinció.

El reajustament de les anualitats econòmiques es produeixen després de l’adequació del projecte a la parcel·la adquirida i consisteixen en una inversió de més de 6 milions d’euros respecte als imports benvolguts en el conveni inicial. En total, l’estimació actual del cost de l’execució de les obres és de 32.419.281,88 euros enfront dels 26.115.545 euros previstos inicialment.

L’addenda també contempla la redistribució de les anualitats econòmiques, que s’ampliaran fins a 2022.

Aquests imports benvolguts poden ser reajustats d’acord amb les dades que es deriven dels expedients administratius de contractació a instruir en el moment corresponent.

El nou hospital prestarà assistència sanitària especialitzada a les localitats d’Albaida, Agullent, Aielo de Malferit, Atzeneta d’Albaida, Bèlgida, Benissoda, Bocairent, Bufalí, Carrícola, El Palomar, Fontanars dels Alforins i Ontinyent.

El conveni per a la construcció d’un nou hospital estableix que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública s’encarregarà de la contractació dels serveis d’arquitectura i enginyeria encarregats de la redacció dels projectes tècnics, així com de l’execució de les obres de construcció d’aquest equipament. Recentment, s’ha contractat la redacció del projecte i pròximament es licitaran les obres.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El Centre Cultural Caixa Ontinyent va rebre 20.000 visitants en 2017

Per la seua banda, l’Ajuntament d’Ontinyent ha cedit la parcel·la per al nou hospital, que consta d’una superfície de 24.988 metres quadrats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here