La Generalitat invertirà 2,6 milions en fer més accessibles i modernitzar els polígons de la Ribera

0
2252
La presentació del pla s'ha fet a Alzira

Lea ajudes que la Generalitat ofereix a través de l’Ivace arribaran als polígons industrials de la Ribera Alta i la Ribera Baixa

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha afirmat a Alzira que l’Ivace «invertirà enguany més de 2,6 milions d’euros en ajudes directes per a millorar i fer més accessibles els polígons industrials de les comarques de la Ribera Alta i la Ribera Baixa».

Climent s’ha manifestat així a Alzira en una jornada informativa en la qual el conseller, la directora general de l’Ivace, Júlia Company, i tècnics de l’Ivace han explicat als alcaldes i empresaris dels municipis de la Ribera Alta i la Ribera Baixa els detalls i principals línies d’actuació de la convocatòria d’ajudes de l’Ivace 2018 i 2019 destinada a la millora, modernització i dotació de serveis i infraestructures als polígons industrials de la Comunitat. A l’encontre ha participat també l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez.

En la seua intervenció, el conseller ha destacat que l’Ivace «posa a l’abast d’aquestes comarques una ordre d’ajudes perquè puguen realitzar projectes d’inversió als polígons industrials» i ha animat als ajuntaments a sol·licitar les ajudes que es publicaran pròximament al DOGV.

Principals actuacions i termini

En aquesta jornada s’han detallat les principals actuacions que subvencionarà l’Ivace als polígons industrials de la Ribera Alta i la Ribera Baixa que són entre altres l’obra civil per a la implantació de fibra òptica, la millora de la seguretat amb vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local, implantació de carril bici i passarel·les per a vianants, millora de l’enllumenat públic amb leds, generació d’energia renovable o instal·lació de serveis contra incendis.

A més, es contempla la millora de la senyalització i de la identificació dels carrers dels polígons, la dotació de nous vials i nous accessos, subministre de gas i la implantació d’ecoparc.

També s’ha fet especial menció al caràcter bianual que tindrà la convocatòria d’ajudes per als exercicis 2018 i 2019, sempre que una part del projecte s’efectue en 2018.

En aquest sentit, el conseller ha anunciat que la previsió d’inversió en la Ribera Alta i la Ribera Baixa per a l’exercici 2019 serà de 3 milions d’euros.

El termini per a presentar les sol·licituds d’ajuda serà des del 5 de març fins al 6 d’abril de 2018.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí