Gata de Gorgos se suma a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible que promou el Consell

0
804
Un dels moments de l'adhesió.

L’ajuntament de Gata de Gorgos s’ha sumat a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible promoguda per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

El director general de Cooperació, Federico Buyolo, ha dit, durant la presentació de la campanya a este municipi, que “estem generant aliances per a treballar junts en la mateixa dinàmica i fer una gran xarxa per a territorialitzar els Objectius de Desenvolupament Sostenible”. Un acte on ha estat acompanyat per l’alcaldessa de Gata de Gorgos, Magda Mengual.

Buyolo ha manifestat la seua satisfacció per l’adhesió d’este municipi i ha remarcat que “amb esta Aliança es pretén promoure els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a la Comunitat Valenciana, ja que suposen una gran transformació social i mediambiental”.

Amb Gata de Gorgos ja són 21 les localitats que s’han adherit a esta iniciativa, a més de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

Activitats vinculades a la cooperació

Per la seua part, l’alcaldessa d’esta localitat, Magda Mengual, ha dit que “aquest acord suposa promoure i informar dels ODS entre la població escolar de Gata de Gorgos i que siga l’inici de moltes més activitats vinculades a la cooperació i la solidaritat”.

L’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible és una iniciativa de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació per a implicar als ajuntaments i sensibilitzar a la societat valenciana sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ONU).

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here