Gandia ultima el dispositiu especial amb Policia Nacional i Guàrdia Civil pel perimetratge de la ciutat durant del cap de setmana

0
372
Gandia
Un dels moments de la reunió.

El regidor delegat de Seguretat, Nacho Arnau, va mantindre una reunió al costat dels màxims dirigents de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat representats a Gandia pel Comissari de la Policia Nacional a Gandia, Luis Ascaso; i el Capità de la Guàrdia Civil, Jose Manuel Recio; on també van estar presents els màxims dirigents de la Policia Local encapçalats per l’Intendent Principal Cap de la Policia Local de Gandia, Marc Cuesta.

Durant la trobada, celebrada a la central de la Policia Local, s’han establert les línies a seguir i les pautes de coordinació entre els diferents cossos de seguretat per, segons apunten fonts municipals, garantir el perimetratge que ha vingut imposat per la normativa publicada aquesta mateixa setmana i que afecta ciutats de més de 50.000 habitants a la Comunitat Valenciana.

Arnau ha explicat que la ciutat ha estat distribuïda en zones on s’han establert els accessos i eixides principals i secundàries. “En aquests punts principals hi haurà controls permanents als quals caldrà sumar altres controls aleatoris. Es tracta d’un sistema que ja vam posar en marxa durant la primera onada de la pandèmia” va explicar el regidor qui també va informar als participants de la reunió de les conclusions de la trobada que va mantindre mitjançant videoconferència amb la consellera de Justícia i Governació, Gabriela Bravo on havien estat convocats els representants de seguretat de les principals poblacions de la Comunitat Valenciana i on els responsables de seguretat de les diferents administracions locals van expressar a Bravo els detalls de la situació a cada municipi.

Després de la trobada, el regidor ha volgut enviar un missatge de responsabilitat a la ciutadania i ha declarat que “tot el pes i control no pot recaure en la policia perquè és materialment impossible que estiguem a tot arreu. L’actitud individual i col·lectiva de tots és la que ens ajudarà a superar aquesta situació de manera que una vegada més, hem d’apel·lar a la responsabilitat perquè, fent cas de les recomanacions sanitàries i de les administracions, puguem superar aquesta pandèmia”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Villalonga realiza pruebas serológicas de covid-19 a los trabajadores municipales

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here