Gandia també present a l’espai de Turisme LGTBI a Fitur 2019

0
1073
Gandia a l’espai de Turisme LGTBI.

Gandia participa, en aquesta nova edició de Fitur, de la mà de l’àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament a l’espai de Turisme LGTBI.

La principal novetat, segons informen fonts municipals, és que per primera vegada presenta una guia, editada en col·laboració amb l’associació sociocultural Poliqroma, on es mostra al món una ciutat LgtbiFriendly des de totes les vessants: cultural, gastronòmica, comercial, ecoturística.

Però també les accions que s’hi realitzen durant tot l’any per tal de donar visibilitat, reivindicar i conscienciar la ciutadania del respecte cap a la diversitat LGTBI.

La vicealcaldessa i regidora de Diversitat, Lorena Milvaques hi és aquests dies a Madrid i ha destacat que “ens presentem com a referent de ciutat oberta al món, respectuosa i orgullosa de la seua diversitat, trets que formen part de la nostra riquesa. Per això, fem un reclam global, de ciutat, juntament altres destinacions com Benidorm. Estem contents, perquè ens estan visitants molts professionals del sector que, a l’igual que el públic general durant el cap de setmana, també coneixeran Gandia com a destinació Lgtbifriendly”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here