Gandia supera les 27.000 persones vacunades amb el 29% dels immunitzats amb les dues dosis

0
957
Gandia
Punt de vacunació en el Museu Faller.

La regidora delegada de Salut, Liduvina Gil, ha informat sobre les dates de vacunació amb les que compta l’àrea de Salut de Gandia i la ciutat i ha mostrat la seua satisfacció davant el ritme d’administració de les dosis.

Així, Gil ha assegurat que el departament de Salut de Gandia ha notificat que a data de 10 de maig s’han administrat 72.160 vacunes, de les quals 50.114 amb 1 dosi i la resta, 22.046, amb dues dosis.

Respecte al municipi de Gandia, l’edil ha confirmat que han estat 27.361 les persones entre els 10 i 80 anys o més que han rebut la injecció, de les quals 19.414 han rebut la primera vacuna, mentre que 7.947 ja compten amb el cicle de vacunació completat. D’altra banda, ha destacat que a 7.186 persones de 80 anys o més han sigut immunitzats a la nostra ciutat, 3.638 amb una dosi i 3.548 amb les 2 dosis

Amb aquestes dates, Gil ha expressat orgull i agraïment al «nostre personal sanitari i al col·lectiu de Protecció Civil i informadors que col·laboren a aquesta actuació i que estan tots els dies que hi ha vacunació tant al Museu Faller com al Centre Marcel·lí Pérez al Grau de Gandia». En aquest sentit, ha destacat que el ritme de vacunació «és molt bo donat que no podem tindre millor objectiu que arribar a la immunitat de ramat que farà possible el retorn a la normalitat».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí