Gandia sotmet a valoració pública la modificació del PGOU que planteja la promotora d’un hotel a la Ducal

0
371
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

El vicealcalde i regidor delegat d’Urbanisme, Josep Alandete, ha anunciat que l’ajuntament de Gandia ha obert el procediment de consulta pública sobre la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana que planteja la promotora del projecte urbanístic de la Ducal.

Així, Alandete ha esclarit que es tracta d’un «pas previ», que va començar aquest dilluns, 11 de gener, i durarà 20 dies hàbils, al que se dona curs “d’acord amb la reglamentació vigent” perquè la ciutadania puga aportar la seua valoració en relació a l’esborrany d’eixa possible modificació que ha presentat l’empresa. “És un procediment reglat, que està establit en la LOTUP (Llei d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge), i al qual li donem, dins del que és habitual en este govern, el màxim de participació i el màxim de difusió perquè tota la ciutadania puga assabentar-se i donar la seua opinió respecte a aquest tema tan important per a la nostra ciutat”.

En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme ha emfatitzat l’exercici de transparència per part del govern de Gandia, que ja ha notificat aquest procés a totes les persones que prèviament s’havien interessat en posicionar-se en qualsevol tipus de procés relacionat amb la modificació que ha planteja la promotora. Després de recollir totes les propostes, assegura, s’estudiaran per saber “si complixen tots els requisits jurídics i tècnics” que permetran continuar amb el procediment habitual de qualsevol tipus de proposta de modificació.

Finalment, Alandete ha afirmat que l’executiu local ha consultat a la Comissió Territorial de la Conselleria per conèixer si es tracta d’una modificació estructural o no. De ser així, explica, l’esborrany també hauria de passar el filtre de l’organisme provincial.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here