Més de 1.400 fallers celebraren l’inici de l’exercici faller en Gandia amb el Sopar de Germanor

0
1090

El tradicional Sopar de Germanor marca l’inici del nou exercici faller a Gandia, amb la participació de més de 1.400 fallers i falleres

El Sopar de Germanor dóna pas a l’inici d’un nou exercici faller a Gandia. El retrobament després de les vacances d’estiu, l’inici d’un nou exerci faller i presentacions de càrrecs de totes les comissions. Així, cada falla va participar d’aquest gran esdeveniment amb les recents nombrades reines i presidents, l’executiva i fallers disposats a gaudir d’una gran nit. Concretament, més de 1.400 fallers es varen convocar al poliesportiu de Beniopa per donar inici a les falles del 2018.

Sopar de Germanor en GandiaLa nit començà amb ‘La campanya del quilo’ a favor del Centre d’Atenció Integral de Cáritas Gandia i es van recollir més de 2.000 quilos d’aliments i productes de neteja personal per tots els usuaris del Centre. Els responsables d’aquesta obra social no tenien paraules per agrair la moltíssima solidaritat mostrada pels fallers de Gandia i a més destacaren que cada any les comissions falleres demostren el seu potencial i la seua ajuda en causes socials.

Per altra banda, tant majors com xiquets gaudiren d’una gran nit de germanor. Els més menuts ho passaren d’allò més be al parc d’atraccions i la ludoteca que hi havia al Poliesportiu de Beniopa i els més majors ho feren amb la gran festa amenitzada per l’espectacle Carnavalia On Tour.

Sopar de Germanor en GandiaCom sempre, moltes gràcies a tots els fallers per participar en aquest gran esdeveniment i per fer del Sopar de Germanor, una mostra d’amistat entre les comissions.

Per a vore les notícies destacades del dia, fes clic ací.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here