Gandia sol·licita una subvenció a la Diputació per al nou Pavelló Esportiu i la integració paisatgística de la platja en l’espai protegit de l’Auir

CaixaBank - MyBox

0
716
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

En el marc del Pla d’Inversions de la Diputació de València per a municipis de més de 50.000 habitants, la Junta de Govern Local de Gandia ha anunciat que va sol·licitar una subvenció de 2 milions d’euros a l’ens provincial per a l’execució dels projectes “Pavelló Esportiu Universitari Sostenible” (1.650.000 €) i “Execució de Corredor verd amb canal de millora del drenatge al llarg del Parc Públic Uir-1 i el carrer Ribera Baixa” (350.000 €).

Així ho anunciat Lydia Morant, regidora d’Esports, i Alícia Izquierdo, edil de Gestió responsable del Territori.

En primer lloc, Izquierdo ha destacat que el projecte de la seua àrea compleix estratègicament els objectius del govern del Serpis pel que fa a la recuperació ambiental i la integració paisatgística d’un entorn urbà com la Platja en un espai protegit com l’Auir.

L’edil ha recordat que fa uns quants mesos, l’Ajuntament ja va rebre una subvenció de 250.000 € de l’ens provincial per a la creació d’una via ciclo-peatonal en el carrer Ribera Baixa i ara, gràcies a la nova subvenció, el projecte s’engrandeix i s’amplia.

Per la seua part, Morant ha recordat que aquest el futur Pavelló Universitari “respon a la demanda de molts col·lectius esportius de la nostra ciutat que requereixen i sol·liciten accés a aquest tipus d’infraestructures des de fa temps”, unes instal·lacions que “s’emmarquen en un eix de col·laboració amb la Universitat que permetrà la investigació en l’àmbit esportiu i que crearà sinergies entre el centre acadèmic l’administració local”. Al respecte, el recinte integrarà una zona d’aules de generació espontània.

Pel que fa a la ubicació, se situarà enfront dels terrenys municipals del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV), a la platja, zona que “permetrà generar major confluència i usabilitat, així com oportunitats a nivell de turisme esportiu”, ha comentat la responsable d’Esports.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here