Gandia sol·licita mig milió d’euros del Pla Conviure de la Generalitat per al projecte d’adequació de l’entorn de l’Ajuntament

0
1232
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

El vicealcalde, Josep Alandete; i el coportaveu del Govern Local, Miguel Ángel Picornell; han informat dels principals assumptes tractats a la darrera reunió de la Junta de Govern Local celebrada dilluns passat.

Segons informen fonts municipals, en primer lloc, s’hi va acordar la sol·licitud d’una subvenció de 500.000 € a la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a la rehabilitació d’edificis i l’adequació de l’entorn construït en municipis, mitjançant el Pla Conviure. Es tracta d’una inversió d’1,2 milions d’euros per a la millora de l’entorn de l’edifici consistorial. “Un projecte que ha passat també el seu període de participació ciutadana, a través de la Junta de Districte del Centre Històric i enquestes a veïnat i comerciants beneficiats”, ha assegurat Alandete.

També, han informat que s’ha sol·licitat a la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per al finançament d’actuacions en matèria de promoció, en l’àmbit local, dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), en el marc de l’Agenda 2030.

La Junta de Govern Local també va demanar una subvenció a la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, per a la redacció del Pla d’Actuació Municipal front al risc d’incendis forestals.

«I s’hi va donar compte del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Gandia i l’Autoritat Portuària de València, que té per objecte l’execució d’un projecte d’urbanització en l’entorn de l’església de Sant Nicolau de Bari. Es tracta de la concessió de l’oportuna autorització per a poder plantar quatre arbres en la zona”, ha explicat Picornell. Per la seua banda, Alandete ha recordat que està en marxa el procés de declaració del temple Bé d’Interés Cultural i ja s’han enviat a la conselleria els preceptius informes elaborats per la Fundación DoCoMoMo, la Real Acadèmia Sant Carles de València i la Universitat Politècnica.

D’altra banda, Picornell ha informat de l’aprovació de l’expedient de contractació relatiu al contracte mixt de subministrament i de serveis consistent en la implantació d’una plataforma d’administració electrònica per a l’Ajuntament de Gandia.

I d’una resolució de l’IVAJ de concessió d’una ajuda per 13.218,00 € per a desenvolupar programes de joventut durant l’any 2021.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí