Gandia se situa per sobre de la mitjana de la Comunitat en creixement d’ocupació hotelera segons el baròmetre d’Exceltur

1
979
Un dels moments de la jornada.

El baròmetre de rendibilitat de Destinacions Turístiques d’Exceltur de 2018 llança molt bones dades per a Gandia, ja que situa la capital de la Safor per sobre de la mitjana de la Comunitat Valenciana en creixement de la rendibilitat, ocupació i ocupació hotelera.

D’aquesta manera, el creixement de l’ADR (tarifa mitjana diària per habitació d’hotel) és d’un 4%, amb un preu de 79,8 euros. El creixement de l’ocupació hotelera és del 0,6%, amb una mitjana del 68,5% anual. El creixement de la RevPar (ingressos mitjans d’un establiment per habitació disponible), és d’un 4,5%, amb 54,5 euros. I el creixement de l’ocupació és d’un 4,7%. Segons el mateix informe, a la Costa Valenciana, l’ADR és de 76,8 euros (-1,1%); l’ocupació és d’un 62,2% (+ 0,9%); i el RevPar, d’un 47,6 (-0,1%).

La línia del govern de Gandia, segons apunten fonts municipals, és seguir apostant per la desestacionalització, treballant nous mercats fora de la temporada estival, ja que aquests visitants solen tindre un nivell adquisitiu més alt i, per tant, realitzen un major despesa turística. “Aquests resultats són fruit de l’esforç que està fent la destinació turística incrementant la qualitat dels seus serveis”.

Aquest informe va ser valorat positivament durant la segona sessió de participació del Pla Director de Turisme Intel·ligent que es va celebrar a l’Urbalab i que va comptar amb l’alcaldessa de Gandia i màxima responsable de gestió turística, Diana Morant; amb el consultor especialitzat en estratègia turística, Iñaki Gaztelumendi; i Sergio Serna, representant de l’empresa experta en tecnologies TechFriendly; que s’encarrega d’assessorar en aquest pla d’actuació turístic que permetrà a la ciutat ser més competitiva i sostenible.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Fe comienza los cursos para trabajadores de simulación clínica ante posibles casos de ébola

També va participar en la sessió el director d’Intel·ligència Turística de Turisme Comunitat Valenciana, Mario Villar; el director d’Invat·tur, Francisco Juan Martínez; membres de la corporació municipal; de la Mesa de Turisme; representants veïnals, empresarials i del sector turístic de Gandia.

Durant la jornada també es va abordar, entre altres punts, el resultat de la sessió de treball celebrada al desembre, i les línies estratègiques i accions del Pla Director de Turisme Intel·ligent.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

1 Comentario

  1. Es cert que hi ha un increment molt notable a l’ocupació tant de espais hotelers, y turistic, que també es veu repercutit al nostre sector com es el inmobiliari, fins al punt de apenes tindre prou oferta de lloguers per a respondre a la gran demanda de vivendes i alquilers que ens solicite.

    De fet enguany hem obert una nova oficina a gandia per vore de poder captar més inmobles, si aço continua aií el 2019 serà molt millor encara que el 2018, ja ho vorem al proxim barometre de Exceltur.

    Fins entonces, anem aprofitar a Gandía d’aquesta bona noticia que ens brinda ComarcalCV.

    Salutacions!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here