Gandia restableix el subministrament elèctric, d’aigua i clavegueram en Montesol i Montepino després de l’incendi de Llutxent

0
809
Imatge d'un dels espais devastats pel foc

L’ajuntament de Gandia està treballant en la postemergència de l’incendi i segueix realitzant les tasques d’avaluació de danys i recuperació de les condicions de normalitat en la zona afectada pel foc perquè, a poc a poc i en funció de l’estat particular que presente cada habitatge, el veïna puga anar tornant a les seues cases.

Quant als serveis bàsics, les contractes d’Iberdrola i Aguas de Valencia aconsegueixen restablir el subministrament elèctric, d’aigua i clavegueram en Montesol i Montepino, però no en Las Cumbres, que és la zona més afectada pel foc i que més problemàtiques presenta, on els operaris segueixen treballant.
Les condicions són les següents:

1. SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC (Iberdrola):
MONTEPINO:
– Les 85 habitatges (o clients) estan ja totes amb servei, excepte 3, la instal·lació particular de les quala presenta anomalies.
MONTESOL:
– Té 82 habitatges, i ja estan tots amb servei excepte 8.
– L’ajuntament de Gandia també està en condicions de restablir el servei d’enllumenat públic en la urbanització pública Montesol.
LAS CUMBRES:
La pràctica totalitat dels habitatges manca de servei.

2. SUBMINISTRAMENT D’AIGUA I CLAVEGUERAM (Aguas de Valencia)

– Quant al servei d’aigua i clavegueram, està restablert excepte en Las Cumbres.
-Els responsables d’Aguas de Valencia adverteixen que poden haver-hi problemes en les parts altes de les urbanitzacions per falta de pressió.

Poden sorgir problemes en la recuperació dels serveis

L’ajuntament de Gandia informa que, lògicament, i després de la magnitud de l’incendi, aquestes condicions del restabliment de serveis bàsics encara no són de total normalitat, per la qual cosa, en funció del dany registrat en cada habitatge podrien sorgir problemes del servei.

L’ajuntament de Gandia continua recomanant no connectar el subministrament elèctric domiciliari sense la supervisió d’un tècnic electricista. Davant qualsevol incidència, els veïns afectats poden posar-se en contacte amb el consistori.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here