Gandia rep una subvenció d’11.000 euros per a l’adquisició d’equipament de les biblioteques

0
806
Gandia
Centre bibliotecari de Beniopa.

L’ajuntament de Gandia ha rebut la quantitat d’11.111,72 euros en el marc de la subvenció que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport destina a l’adquisició d’equipament per a biblioteques i agències de lectura públiques de les entitats locals de la Comunitat Valenciana.

Segons informen fonts municipals, la subvenció rebuda cobreix la despesa que s’ha realitzat enguany en la millora del centre bibliotecari de Beniopa i s’utilitzarà també per a continuar renovant la resta de biblioteques de la localitat. “El mobiliari de la biblioteca de Beniopa s’ha canviat completament. Tot el material és nou, i no només és estèticament bonic i agradable, sinó pràctic i funcional”, ha explicat el cap de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques de Gandia (IMAB), Toni Ordiñana.

Tal com ha expressat Ordiñana, a més del perfeccionament del centre de Beniopa, que es reobrirà l’11 de gener, la resta de biblioteques també requereixen alguns canvis de mobiliari com prestatges, armaris o cadires. “Hem de continuar invertint en la millora de l’equipament de les biblioteques per a que puguem oferir el servei en les millors condicions possibles”, ha conclòs.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí