Gandia recicla 633.369 kg de vidre durant el passat estiu

0
794
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya, en col·laboració amb l’ajuntament de Gandia va llançar el passat estiu la campanya “Movimiento Banderas Verdes”.

La iniciativa tenia com a objectiu augmentar el reciclatge d’envasos de vidre dins del compromís del consistori en la lluita contra el canvi climàtic i la protecció de litoral.

Fins a 240 establiments de Gandia van col·laborar en la campanya que ha tingut com a resultat una recollida de 633.369 kg, el que suposa un increment del 17% respecte a l’any passat i que han situat a Gandia com el quart municipi de la Comunitat Valenciana que més vidre ha recollit durant els mesos d’estiu.

El regidor delegat de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell s’ha mostrat satisfet pel resultat de la campanya. “Cada quilo de material que reciclem és un quilo menys que s’ha de produir una altra vegada i, per tant, un quilo menys de recursos que no extraiem del planeta a més d’evitar més contaminació durant la seua fabricació” “Vull agrair a tots i cada un dels establiments hostalers que han participat en la campanya la seua col·laboració i a Ecovidrio la posada en marxa d’aquest tipus de campanyes”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here