Gandia rebrà 1,7 milions d’euros del govern Central per pal·liar els danys produïts pel temporal Glòria

CaixaBank - MyBox

0
1236
Gandia
Un dels moments de l'anunci.

L’ajuntament de Gandia ha informat que ha rebut més del 5% del total d’ajudes que el Govern d’Espanya ha destinat als municipis que es van veure afectats pel temporal Glòria al gener de l’any passat.

Tal com han explicat l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i el vicealcalde, Josep Alandete, la quantitat total que rebrà Gandia és d’1.699.224,25 €.

“L’ajuntament de Gandia ha tornat a demostrar el seu múscul tècnic i polític en aconseguir aquestes ajudes milionàries. Podrem restituir béns i espais municipals a més de regenerar” va explicar José Manuel Prieto durant la seua intervenció. “Aquest desplegament que realitzarem com a administració va suposar una forta mobilització de recursos propis com a administració local i ara, el govern central ens compensa per tots aquells danys que patirem no només amb el temporal Glòria sinó amb tots els que la van succeir”.

Sobre aquestes ajudes, Prieto ha finalitzat la seua intervenció afirmant que suposen un repte, ja que “hem de donar-nos pressa per procedir administrativament. Algun dels projectes ja estan avançats i estem segurs que complirem amb tot el necessari en temps i forma”.

Per la seua banda, Josep Alandete ha posat en valor que aquestes ajudes demostren que “Gandia i les seues polítiques per seguir avançant cap a una ciutat amable la regeneració urbana faça possible que la ciutadania recupere espais públics com és el cas de passeig Marítim”.

A més, el vicealcalde ha destacat les actuacions al passeig de la Goleta i el carrer Eivissa per millorar la seguretat i la intervenció en el llit del riu Serpis per arreglar els desperfectes en el llit del riu.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here