Gandia programa més de 20 reunions a Fitur

0
1154
Diana Morant al stand de Gandia a Fitur.

Els responsables de Turisme de l’ajuntament de Gandia han tancat més de vint reunions amb touroperadores a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) que se celebra esta setmana a Madrid.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha assegurat que s’ha aconseguit que des de qualsevol país d’Europa la gent puga comprar les seues vacances a Gandia o reservar nits als seus allotjaments, per això ara sols resta promocionar-ho.

“Els nostres esforços se centren en el fet que la gent sàpia que Gandia existeix”. Algunes reunions són amb touroperadores on line com Rumbo o Expedia i també amb bloggers reconeguts “perquè allò que pretenem és donar més difusió a Gandia”. A més a més continuem mantenint reunions amb touroperadores tradicionals com Europlayas o Hotelbed.

D’altra banda, també hi ha prevista una reunió amb el consultor gastronòmic Iñaki Gaztelumendi, qui s’ha oferit a col.laborar amb la ciutat a través de la realització d’un Pla Director de Gastronomia, amb la implicació de l’ajuntament de Gandia i del sector hostaler, i gràcies a la col.laboració de l’Agència Valenciana de Turisme. L’objectiu és marcar estratègies conjuntes per a preparar fires, esdeveniments i promocionar els plats típics de la ciutat.

Per a vore les notícies destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí