Gandia presenta les novetats de la Setmana Santa a Fitur

0
2994
Gandia
Un dels moments de la presentació.

El regidor delegat de la Setmana Santa, Miguel Ángel Picornell; acompanyat per Emili Ripoll, president de la Junta de Germandats de la Setmana Santa; han comparegut en Fitur per a posar en valor aquesta festa i donar a conèixer les novetats per a enguany.

Tal com ha recordat Ripoll, la Setmana Santa gandiana va ser declarada d’Interès Turístic Nacional en 2019 i compta amb un total de 18 germandats i 26 passos processionals. “Tenim una Setmana Santa rica en imatgeria d’escultors canviats de nom de la Comunitat Valenciana”.

El president de la Junta de Germandats va posar en valor els tres actes més destacats de les festes. El primer, el Diumenge de Rams; segon, la benedicció de palmes que reuneix assistents i confrares que es reuneixen en aquest emotiu acte. I el tercer, el Divendres Sant on processen prop de 5.000 confrares davant 20.000 persones.

Ripoll ha informat que enguany i amb motiu de l’any jubilar, la Visitatio Sepulchri, que habitualment té lloc el dissabte al matí en el Palau Ducal, se celebrarà en la Col·legiata. “Aquest canvi ens permetrà que hi hagi més públic i disposar d’un espai més gran. Des d’aquí, aprofite aquesta oportunitat per a convidar a tothom al fet que s’acoste a Gandia per a conèixer totes les seves riqueses i la nostra Setmana Santa”.

Per part seva, Miguel Ángel Picornell, va destacar que “a Gandia hi ha Setmana Santa tot l’any. Fora de la tradicional celebració, la Junta Major i les seues germandats celebrant tota una sèrie d’activitats de tota mena al llarg de l’any. La labor que realitzen és encomiable”.

L’edil també va anunciar que la nit del Dijous Sant hi haurà una nova activitat denominada ‘Últimes Mirades’ i un viacrucis amb la imatge del Sepulcre.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí