Gandia presenta la iniciativa ‘Locals taronja’ per donar suport a la fruita valenciana

0
2487
Gandia
Un dels moments de la presentació.

L’ajuntament de Gandia ha anunciat que el pròxim 7 de febrer iniciarà la ‘Setmana del Desdejuni Saludable’, que finalitzarà el 13 de febrer. Amb aquesta iniciativa conjunta de l’àrea de Polítiques econòmiques i Comerç, DestíSafor i l’Associació d’Hostaleria del Centre Històric-Raval-Prado, es pretén donar suport a la taronja de qualitat valenciana, a l’hostaleria com a ferramenta de venda i als productes agrícoles de proximitat.

La campanya també ha comptat amb el suport del departament d’Agricultura de l’Ajuntament de Gandia.

Durant aquesta setmana, en cada desdejuni que se servisca l’acompanyarà un suc de taronja acabar d’esprémer de forma gratuïta. “Ens hem preocupat per comprar les taronges a llauradors locals per un preu just”, ha confirmat Vicenta Ferrer, regidora de Comerç.

Segons informen fonts municipals, hi ha 71 restaurants de Gandia i la Platja que s’han adherit a aquest projecte. A cada local s’entregaran 60 kg de taronges, flyers amb informació de la iniciativa que s’entregaran amb cada got de suc i un adhesiu que categoritza l’establiment com a ‘Local taronja’. José Manuel Navarro, president de DestíSafor, ha explicat que la iniciativa busca que “la gent continue eixint a comprar als nostres locals i els nostres productes”.

Per altra banda, el president de l’Associació d’Hostalers del Centre Històric, Pere Montalbán, ha incidit, “animar a la gent a eixir als nostres carrers i desdejunar saludable”. “L’acció ha tingut molt d’èxit i la resposta és molt bona per part de l’hostaleria”, ha conclòs.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí