Gandia presenta en una jornada amb empresaris les noves accions del Pla de Sostenibilitat Turística

0
1352
Gandia
Un dels moments de la jornada.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, juntament amb Vicent Mascarell, regidor de Turisme i Platges, van presidir la Jornada de Treball del Pla de Sostenibilitat Turística de Gandia a l’Hotel Bairén on van participar més de 30 membres del SICTED Gandia (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins) i operadors turístics del destí.

Segons informen fonts municipals, els objectius de la jornada van ser presentar les accions de col·laboració amb les empreses turístiques del municipi en matèria de sostenibilitat, accessibilitat i creació d’experiències turístiques, i donar les línies de treball estratègiques de caràcter sostenible que s’impulsen a Gandia: economia circular, club de producte d’experiències turístiques i accessibilitat i ferramentes tecnològiques per a la promoció turística (infotools i Maketplace d’experiències turístiques).

Aquestes línies de treball, expliquen des del consistori,» es troben dins del marc d’execució del Pla de Sostenibilitat Turística (PST) de Gandia, finançat pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme d’Espanya, Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament, i que coordinen de manera transversal pel programa SICTED Gandia.

«El compromís d’aquest PST va més enllà d’orientar a la millora de la qualitat turística, també fan un treball col·laboratiu per fer, entre tots, un destí més competitiu i sostenible en el temps. En aquesta línia, SICTED Gandia treballa transversalment amb els plans i estratègies de Turisme de Gandia, com un fòrum de participació a través de Grups de Millora».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí