Gandia es prepara per a la seua quarta carrera contra el càncer

0
318
Cursa contra el càncer de Gandia
Cursa contra el càncer de Gandia

La regidora d’esports, Lydia Morant, junt amb la presidenta de l’AECC Gandia, Maribel Codina, el tècnic coordinador de juntes locals de l’AECC, Sergio Sahuquillo, i la coordinadora de gestió ‘circuit Run-Càncer’, Eva Agea, han presentat la quarta edició de la ‘Carrera Gandia Yo Participo’, organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer amb el suport de diversos patrocinadors i col·laboradors. La cursa començarà a les 11:00 hores a la Plaça Prado el 22 d’octubre, que també serà el punt d’arribada.

Cal destacar que la jornada estarà amenitzada per bandes de música locals que arrencaran el matí amb una batucada, ja que “es pretén que siga un dia ple de festa i esport amb la major participació possible”, ha apuntat Codina.

Les inscripcions es poden realitzar mitjançant la web runcancer.com o bé en les farmàcies de Gandia i platja, així com també en Tecnosport, Borja Fitness i l’hospital de dia Francesc de Borja. Altres localitzacions disponibles són la Papereria Papertot de Xeraco, en el Gym Pepa de Villalonga i en la Font d’en Carròs al Forn Ramón i a la carnisseria La Temptació.

La regidora d’esports ha apuntat que des de l’Ajuntament “estem molt contents amb la participació dels organitzadors que cada any van aconseguint que es sume més gent a la iniciativa”. A més a més, Maribel Codina ha convidat a tot el món a participar ja que “és una cursa familiar, per a totes les edats, a més d’una festa solidària i saludable que promou la incorporació de la gent a un estil de vida més sa”.

Des que Gandia ha entrat en el circuit de carreres contra el càncer la participació ha anat augmentant any rere any. Agea ha destacat que el 80% de les persones que hi han acudit els altres anys han sigut dones i ha assenyalat que “es tracta d’un acte on prima la participació, encara que també està adreçada als runners que desitgen competir”.

La recaptació obtinguda a partir de les inscripcions serà destinada a projectes d’investigació sobre el càncer. Però, a més a més, enguany un euro de cada dorsal s’adreçarà al pagament d’un segon psicòleg a l’àrea oncològica de l’hospital de Gandia. El preu inclourà el dorsal/xip i la samarreta, que com a novetat aquesta edició no s’haurà de pagar apart.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here