Gandia prepara la primera Fira de les Dones

0
806
Un dels moments de la reunió.

La vicealcaldessa i regidora d’Igualtat ha informat dels principals assumptes tractats a la reunió del Consell Sectorial de les Dones. Així, una de les propostes llançades per Lorena Milvaques ha estat la creació de la primera Fira de les Dones (encara per determinar la data), amb l’objectiu de visibilitzar en la societat la tasca que realitzen diàriament els diferents col·lectius de dones de la ciutat.

“Precisament, el treball de les associacions de dones tindrà una important millora amb el reforç que des del departament d’Igualtat anem a donar-les amb l’Agent d’Igualtat, que s’incorporarà a l’abril, i la persona que ha obtingut la beca postgrau de la Diputació de València i que està treballant amb nosaltres des d’ahir. Les seues funcions seran coordinar les accions, conjuntament amb els col·lectius, per a desenvolupar el projecte “Dones ciutadanes”, que busca recalcar el paper de les dones a Gandia”. Les noves treballadores també seran les encarregades de posar en marxa el segon Pla d’Igualtat.

Al Consell Sectorial també s’hi va treballar en l’esborrany de la programació d’activitats del 8 de març, Dia Internacional de les Dones i que es desenvoluparà durant tot el mes de març, “perquè pensem que les accions s’han de realitzar durant tot l’any, no només al voltant del dia 8”.

Cursa de la Dona

Unes activitats que englobaran, d’una banda, la Volta Ciclista a la Comunitat de Dones d’elit. S’hi ha implicat a l’esdeveniment esportiu la Direcció General de la Dona de la Generalitat el que permetrà, per exemple, l’equiparació de premis entre dones i homes o que les associacions de dones de la nostra ciutat puguen muntar estand i mostrar el seu treball el dia que arribe la prova a Gandia, tal i com va explicar la regidora d’Esports, Lydia Morant.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Gandia adjudica les ajudes de reactivació cultural a 22 empreses

A més, cal recordar que el 2 d’abril tindrà lloc la Cursa de la Dona que enguany dedica el seu projecte solidari a la possibilitat de crear una vivenda tutelada municipal per a les víctimes de la violència masclista.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here