Gandia posarà en marxa en juny el transport adaptat per a facilitar el bany a la platja a persones amb diversitat funcional

0
697
Transport adaptat per a facilitar el bany.

Un any més, Gandia comptarà amb el servei de de transport en vehicle adaptat, que permetrà gaudir del bany a les persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda de la localitat. Aquest servei, que duu a terme Creu Roja en col·laboració amb l’Ajuntament, entrarà en funcionament el pròxim 1 de juny fins al 30 de setembre.

El servei de transport adaptat es basa en la realització de trasllats entre Gandia i la platja perquè aquestes persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir de la zona de bany adaptada, millorant la seua qualitat de vida, el seu potencial de benestar físic, social i psicològic, afavorint la realització d’activitats fora del seu domicili.

Com en anys anteriors, la iniciativa va dirigida a residents a Gandia que desitgen fer ús del punt de bany adaptat situat a la platja de Gandia.

Pel fet que les places són limitades, es donarà preferència a les persones en situació de major vulnerabilitat.

La persona amb diversitat funcional haurà d’anar amb un acompanyant.
El servei es podrà sol·licitar:
-Presencialment, en l’Assemblea Local de Creu Roja: C/ Magistrat Catalá, 48. Gandia. (Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h).
-Correu electrònic: esparra@cruzroja.es
-Telèfon: 96 287 38 61

De dilluns a diumenge, de 10.30 a 14 hores, els voluntaris d’aquesta ONG recolliran en els seus domicilis a les persones interessades i els acompanyaran a una zona de bany adaptada de la nostra platja perquè puguen gaudir del sol i la mar.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here