Gandia posa en marxa un nou concurs de contractació del servei municipal de recollida d’animals reservat a protectores

0
747
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

La regidora delegada de Sanitat, Salubritat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha informat de la nova convocatòria del contracte públic per a la gestió del servei municipal de recollida d’animals, que està publicat en la Plataforma de Contractació de l’Estat.

El termini finalitza el 20 de desembre pròxim i es licita per valor de 99.173’65 € (iva no inclòs), per un període d’un any, prorrogable a un altre.

Gil ha recordat que la voluntat del govern local durant aquesta i la legislatura passada ha estat en tot moment complir escrupolosament la llei. Així, en el moment que hi va haver un cavi legislatiu que permetia reservar el concurs només a protectores d’animals, s’ha fet, “complint amb l’esperit i voluntat animalista del govern local i d’una part majoritària de la ciutadania, però des de la legalitat”.

Malauradament, a l’anterior concurs l’única protectora que es va presentar va quedar exclosa, en no poder acreditar la solvència econòmica. Ara, en el nou procediment, s’adeqüen criteris econòmics i tècnics a la realitat de les protectores. És per això, que la regidora ha fet una crida a totes les que hi puguen estar interessades.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here