Gandia posa en marxa la iniciativa ‘Escola de pares de família’

0
520
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

La regidora delegada de Benestar Social, Carmen Fuster, acompanyada per María José Fernández, psicòloga d’atenció primària del departament de Benestar Social, han comparegut en roda de premsa per presentar el projecte “Escola de pares de família” que pretén detectar i sensibilitzar sobre diferents problemàtiques relacionades amb el menor.

D’aquesta manera, i en coordinació amb els departaments de Salut, Polítiques Educatives i de Seguretat, s’han organitzat un total de sis jornades on es pretén generar un seguit d’eines que puguen ajudar a les famílies a afrontar situacions relacionades amb els menors.

Tal com ha explicat Carmen Fuster, un dels pilars de treball del departament de Benestar Social és la protecció del menor. “Els canvis socials que s’estan produint a molta velocitat, provoquen situacions que les famílies han de saber abordar”.

Maria José Fernández va destacar que la iniciativa “Escola de Pares” començarà demà a la Biblioteca Central a partir de les 18.00 hores amb el taller “Educant a xiquets feliços i emocionalment forts”. En total seran sis jornades gratuïtes obertes al públic en general.

Sobre la jornada, Fernández ha explicat que les últimes investigacions han detectat que un de cada cinc menors han patit ansietat o algun tipus de trastorn a nivell afectiu durant l’últim any. “Crearem un espai de reflexió i de tertúlia per als pares on pretenem compartir experiències on abordarem com en una societat canviant i de consumisme com l’actual, cal disposar d’eines adequades per solucionar i canalitzar els possibles problemes que tenim. També volem analitzar què ens fa feliços perquè aquests factors han de ser transmesos als nostres fills. Si nosaltres no som feliços, serà difícil que els nostres fills ho siguin”.

En total es realitzaran sis jornades de periodicitat mensual on a més s’abordarà altres temes com violència de gènere, assetjament escolar, conseqüències de la violència de gènere en els menors, conseqüències de la separació dels pares en els menors o com a preparar els als pares davant l’arribada de l’adolescència.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here