Gandia posa en marxa el servei de Bibliobús a la platja

0
182
Gandia
Un dels moments de la visita.

El regidor responsable de l’IMAB, Jose Manuel Prieto; i el tècnic de les Biblioteques de la ciutat, Toni Ordiñana, van visitar l’esplanada del Club Nàutic, emplaçament triat per a la instal·lació del Biliobús durant aquest estiu.

El vehicle ja ha començat a funcionar i estarà disponible durant els mesos de juliol i agost, de dilluns a diumenge de 17 a 21.30 hores.

El servei es presenta amb més de 100 novetats editorials acabades de sortir; més de 50 revistes d’aquest mes i al voltant de 100 pel·lícules a més dels títols ja existents. Tot a l’abast dels ciutadans i turistes de Gandia.

El Bibliobús és una tradició per a la ciutat que ja disposa de gairebé 5.000 usuaris propis. En canvi, no cal tindre el carnet d’aquest, ja que qualsevol carnet de la xarxa de lectura pública de la Comunitat Valenciana és vàlid per obtenir el material. Un usuari pot adquirir fins a 12 articles (llibres, pel·lícules, revistes, etc.) de manera totalment gratuïta. En el cas de no disposar del carnet, l’usuari podrà obtenir-lo en el moment en el mateix bibliobús.

L’any passat es van registrar més de 2.400 préstecs, i per a aquesta temporada, es preveu que s’iguale o supere aquesta mateixa xifra. Toni Ordiñana apunta que “esperem que el servei siga utilitzat com els altres anys i que la gent estiga satisfeta de poder utilitzar la biblioteca quan està de vacances”.

Per la seua banda, Jose Manuel Prieto ha defensat que “hem d’anar ampliant i millorant el servei del Bibliobús perquè és essencial per a la població de Gandia quan triplica el nombre d’habitants. No en va, el bibliobús supera durant l’estiu l’afluència de la gran majoria de les biblioteques de la ciutat”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Un camión de reparto se lleva por delante la repisa de un local en el centro de Gandia

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here