Gandia posa en marxa el dispositiu policial especial d’estiu

0
133
Gandia
Un dels momentos de la reunió.

L’ajuntament de Gandia va acollir la setmana passada la Junta Local de Seguretat. Una reunió on van participar representants dels diferents cossos i forces de seguretat de l’Estat.

L’encontre que va estar presidit per l’alcaldessa de la ciutat, Diana Morant, i va comptar amb la presència del subdelegat del Govern a València, José Roberto González; el regidor delegat de Seguretat, Nacho Arnau; Juana Navarro, regidora d’Igualtat; i l’Intendent Cap de la Policia Local de Gandia, Marc Cuesta, entre d’altres.

Per informar de tots els aspectes abordats durant la trobada han comparegut en roda de premsa el regidor Nacho Arnau, Marc Cuesta i el comissari de la Policia Nacional, Carlos Julio San Román.

Pel que fa a la campanya d’estiu, s’ha informat que hi haurà especial incidència i control de les zones on més molèsties es generen per soroll, es vigilaran els mercats i controlarà la venda ambulant i alhora es continuarà inspeccionant el lloguer d’apartaments il·legals.

«Seguirem treballant amb la mateixa dinàmica dels últims anys, exercint pressió sobre tots aquells comportaments incívics i que no respecten l’ordenança de la Convivència. També controlarem el soroll tant en els habitatges com al carrer i sancionarem totes aquelles actituds que no respecten el descans de les persones que ens visiten i resideixen a la platja. Pensem que si la gent és respectuosa, és possible conciliar el temps per a l’oci amb el temps per al descans» va declarar Nacho Arnau, qui ha recordat la nova normativa que afecta la circulació de patinets elèctrics sobre el qual es farà especial incidència.

Per la seua banda, Carlos Julio San Román va destacar el reforç que es realitzarà durant l’època estival a tot el municipi i va voler incidir sobre els dispositius especials que es posaran en marxa per als concerts que es realitzaran a l’estiu i el Pirata Rock a més de la col·laboració juntament amb la Guàrdia Civil en els accessos al ferri amb les Illes Balears.

També s’ha informat de la posada en marxa del Servei Atenció Turista estranger (SATE), creat per atendre els turistes en horari de 08.00 a 22 hores durant els mesos de juliol, agost i setembre. Aquesta oficina estarà ubicada a les dependències de la policia local del Grau, on la Policia Nacional i la Policia Local, oferiran al turista una atenció més personalitzada en cas de ser víctima de qualsevol delicte, i en aquest cas, disposarà de personal policial i un traductor.

Sobre el dispositiu d’estiu de la Policia Local, Marc Cuesta va informar que seran 46 agents els que diàriament vigilen la ciutat i que a més de les unitats de control de soroll, es controlarà especialment les eixides de les zones d’oci i les zones on es produeixen molèsties.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here