Gandia posa en marxa el Cinema d’estiu solidari als barris

0
266
Gandia
Un dels moments de la presentació.

El regidor de Cultura i Participació Ciutadana, Nahuel González, acompanyat del tècnic dinamitzador cultural, Joanjo Payà, ha presentat una nova edició del cicle Cinema d’estiu solidari als barris, que complementa la programació cultural que s’ofereix a la ciutat i la platja.

“A més, té un component solidari, ja que s’hi pot aportar aliments no peribles com llegums, arròs, oli, etc, per ajudar els menjadors socials de Cáritas i Bunyoleres sense fronteres. També és una programació familiar i inclusiva, amb la projecció de títols com la premiada en els Goya “Campeones”, que posa en valor la diversitat funcional i és un referent de la inclusió al cinema. Així que anime la ciutadania a gaudir del cinema a les places de tots els barris, sopar a la fresca i contribuir solidàriament”, ha explicat González.

A banda de Campeones, els títols que es projectaran a 10 barris, del 9 de juliol al 23 d’agost (1 film per mes i barri) són: “Cavernícola”, “Deadpool 2”, “La forma del agua” i “Yo, Tonya”. “Són pel·lícules per a tots els públics amb certa qualitat, espanyoles, nord-americanes i d’animació”, ha comentat Payà.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here