Gandia posa a punt el dispositiu de Serveis Bàsics per a Falles

0
2374
Ajuntament de Gandia

El regidor delegat de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana, Miguel Ángel Picornell, ha explicat el dispositiu que es posarà en marxa des del seu Departament per a les Falles.

El regidor ha informat que el dispositiu no es limita només als dies de les festes sinó que ja s’està treballant en diverses qüestions tal com els desplaçaments de contenidors que es troben als carrers on s’instal·laran les carpes de les diferents comissions o els monuments fallers, el repartiment de contenidors en els centres escolars on es creme una falla, la instal·lació de més contenidors de vidre per afavorir el reciclatge o la revisió dels hidrats de la ciutat perquè els bombers no tinguen problemes de subministrament durant la cremà.

Pel que fa al dispositiu dels dies festius, Picornell ha explicat que hi haurà 3 brigades d’obra, 1 brigada de mobiliari urbà, dos inspectors d’incidències, una brigada de repartiment d’intendència i una d’electricistes. Per al dia de la cremà, el Departament disposarà de 28 treballadors, tres pales tractores mecàniques, tres camions, dues netejadores i dues cubes.

Un altre dels aspectes que ha destacat el regidor és que s’ha sol·licitat formalment a la Junta Local Fallera que trasllade a totes les comissions un seguit de recomanacions per gestionar els residus generats pels Casals fallers.

Picornell ha volgut agrair als treballadors i funcionaris encarregats del dispositiu: “Fan treball excepcional i com a govern tenim l’obligació d’agrair-los la seua dedicació. Mentre uns gaudeixen de la festa altres treballen perquè la ciutat no s’ature».

Per finalitzar s’ha informat que pel que fa a la recollida d’escombraries, els camions començaran a fer els recorreguts a partir de les 2 del matí des del 15 al 19 de març exceptuant la zona de Grau i platja on la recollida serà a partir de les 00.00 hores.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here