Gandia participa en el VII Congrés de la Xarxa Espanyola de Dones al Sector Pesquer

0
1182
Gandia
Un dels moments de la jornada.

La regidora de Pesca, Alícia Izquierdo, en representació de l’ajuntament de Gandia, va acompanyar les integrants de l’Associació Dones de la Mar (ADOMAR) del Grau de Gandia al 7é Congrés de la Xarxa Espanyola de Dones en el Sector Pesquer, amb la seua presidenta, Raquel Llopis.

Aquest esdeveniment va tindre lloc del 2 al 4 de juny en La Palma i es van desenvolupar diverses activitats al voltant de la temàtica pesquera des de la perspectiva de gènere.

«Són dos dies de jornada molt intensa, amb moltes xarrades, algunes visites, un poc d’oci i per a veure quina és la problemàtica al sector pesquer, sobretot des de la perspectiva de gènere», ha explicat Izquierdo. Així, concretament, la presidenta d’ADOMAR va participar com a ponent en la taula rodona d’associacionisme i lideratge femení. A més, l’associació també va assistir al col·loqui «Iniciatives d’èxit en matèria de sostenibilitat»; als Tallers de Treball Simultanis sobre agricultura, transformació i comerç, i diversificació i turisme; la formació sobre els marcs estratègics i financers per a la igualtat en el sector; i la visita al Mirador de Tajuya i al port pesquer de Tazacorte.

“Van ser dos jornades repletes de taules redones i plantejaments amb la presència de diferents representants de governs autonòmics per tractar la problemàtica del sector pesquer des d’una perspectiva de gènere”, ha destacat Izquierdo. Finalment, ha afegit que pròximament es generaran visites a la nostra ciutat “fruit dels contactes establerts allí”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí