Gandia paralitza els treballs a l’avinguda Blasco Ibáñez i obrirà un dels sentits del pont d’Alacant per facilitar la circulació

0
675
Gandia
Avinguda Blasco Ibáñez.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha anunciat que el govern municipal ha decidit prendre dues mesures relacionades amb el trànsit i la mobilitat que s’aplicaran durant els pròxims dies.

Segons informen fonts municipals, la primera és la paralització de les obres que s’estan desenvolupant a l’avinguda Blasco Ibáñez i que tenen com a objectiu portar alta tensió a la subestació elèctrica per permetre abordar nous projectes urbanístics i donar servei a les empreses del sud de Gandia i al polígon Sanxo Llop.

«Una mesura que s’ha pres després de la negociació realitzada amb l’empresa Red Eléctrica de España que és l’encarregada de fer els treballs. En aquest cas, l’avinguda obrirà al trànsit amb normalitat en tots dos sentits durant la jornada de demà dissabte 18 de desembre fins al pròxim 10 de gener, dia que es reprendran els treballs de canalització».

La segona decisió, apunten les mateixes fonts, és obrir un dels sentits del pont de l’avinguda d’Alacant per facilitar l’entrada de vehicles al Centre Històric a partir del dia 24 de desembre, una vegada finalitzen els treballs d’asfaltat, que estan subjectes a la vaga de transportistes prevista els dies 20, 21 i 22. També es preveu l’obertura dels ramals de vianants per millorar la connexió amb l’hospital Francesc de Borja.

«En tots dos casos aquestes decisions s’han pres per facilitar la mobilitat dels veïns i dels que ens visiten aquests dies per fer les compres en el nostre comerç. Volem contribuir al fet que el sector comercial tinga una bona campanya de Nadal i donar més fluïdesa al trànsit» va finalitzar l’alcalde.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí