Gandia obrirà la tercera edició de Fira Mercat amb un outlet de moda amb més de 26 estands

0
2315
Gandia
Un dels moments de la presentació.

El regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a presentar la programació de la 3a edició de la Fira Mercat Gandia que es desenvoluparà als mesos de setembre, octubre i novembre i inclourà 5 mostres: Outlet, Reformes, Immobiliària, Fitness i Serveis Audiovisuals.

Segons indiquen fonts municipals, es tracta d’una iniciativa impulsada per l’ajuntament de Gandia que persegueix dinamitzar el consum i els comerços de la ciutat, «així com la seua capacitat d’atracció cap a l’exterior, amb totes les mesures de seguretat sanitàries garantides».

Malgrat que es tracta d’una reobertura d’aquest esdeveniment condicionada i limitada per l’evolució de la pandèmia, apuntan des del consistori, els objectius d’aquest reinici són els mateixos. “Dinamitzar el consum i servir d’aparador per als nostres comerciants perquè puguen promocionar els seus establiments i productes a l’exterior i atraure a visitants de fora de Gandia”, ha destacat Martínez, qui espera que aquesta edició siga igual o més exitosa que les anteriors, les quals van agrupar 16 fires amb una afluència d’unes 80.000 persones (60% visitants de Gandia, 20% de la Safor i altre 20% de comarques veïnes) amb una mitjana de 5.000 persones per fira. “Volem augmentar els percentatges: 40 % Gandia, 30 % la Safor i 30 % altres destinacions”.

Pel que fa a les infraestructures i el desenvolupament de la Fira, el responsable de Polítiques Econòmiques i Comerços ha assegurat que “les instal·lacions reuneixen totes les mesures de seguretat perquè comptaran amb ventilació natural i mecànica i control d’aforament mesurable per sistemes electrònics”. A més, ha explicat que totes les fires, excepte el de l’outlet, es caracteritzen per una base tècnica d’assessorament que no requereix grans aglomeracions.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí