Gandia obri un procés participatiu sobre el disseny de la plaça del futur centre sanitari de Roís de Corella

0
5311
Gandia
Un dels moments de la trobada.

El Centre Cívic Roís de Corella va acollir un procés de participació comunitària per a definir els criteris de disseny de la plaça annexa al nou Espai Sanitari del disctricte. Està impulsat per l’ajuntament de Gandia i consensuat amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. A l’acte van assistir l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil.

“Hem volgut aprofitar el potencial d’aquesta intervenció de més de 15 milions d’euros per tal de garantir la millora de la qualitat de vida tant del veïnat del barri, com de les persones usuàries de l’Espai Sanitari”, ha destacat l’alcalde. Prieto ha afegit que “cal imaginar aquesta nova plaça com un element inclusiu, dinamitzador i innovador. Un projecte de futur que té molt present que la ciutat són les persones”.

Pel que fa a la infraestructura sanitària “no serà un centre de salut a l’ús, sinó que va més enllà”, ha assegurat el primer edil. Així, cobrirà la necessitat assistencial en matèria de salut mental, pública i especialitats. Però també tindrà una Casa del Pacient i una Escola de Salut, pioners a la Comunitat Valenciana a excepció del que ja té La Fe a València.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí