Gandia obri les inscripcions gratuites a les visites guiades a l’interior de l’alcassaba de Bairén

0
767
Gandia
Dibuix del castell.

L’ajuntament de Gandia ha anunciat l’inici de les inscripcions per a les primeres visites guiades a l’interior de l’alcassaba de Bairén, els pròxims dies 2, 3, 4 i 5 d’abril. Serà durant les jornades de portes obertes que hem organitzat per a les vacances, i tindran caràcter gratuït.

Per controlar l’aforament i complir amb totes les mesures de seguretat i higiène sanitària, s’han organitzat fins a sis grups que ixiran ininterrompudament des de les 10 del matí fins les 13 h, segons indiquen fonts municipals.

Les inscripcions estaran limitades a un màxim de tres persones per formulari, i es podran realitzar a la pàgina web del Departament de Turisme (www.visitgandia.com), asseguren des del consistori.

«És important que si vos apunteu i després vos és impossible acudir, cancel·leu la vostra reserva, així podreu deixar lliure el vostre lloc per a la gent que s’haja quedat en llista d’espera. Siga com siga, intentarem adaptar-nos per organitzar els màxims grups possibles, dins les restriccions sanitàries, i que tota la gent tinga l’oportunitat de conéixer l’àrea d’excavacions de la fortalesa».

Des de l’Ajuntament s’ha informat que a partir del 15 de maig hi haurà més visites guiades tots els caps de setmana, i el primer diumenge de cada mes l’entrada serà gratuïta per a tota la gent empadronada a Gandia. Sempre amb reserva, a través del portal de Visit Gandia.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí