Gandia obri la temporada turística de Falles amb els serveis en marxa

0
1133
Un dels moments de la presentació.

La platja de Gandia ja està preparada per a rebre en les millors condicions als milers de turistes que visiten la ciutat amb motiu de les Falles. Estes festes, de fet, marquen el tret d’eixida de la temporada turística.

La de Gandia és la primera de la província de València i de les primeres de la Comunitat Valenciana a començar a tindre els serveis en marxa, ja que normalment els municipis del litoral comencen a tindre’ls operatius en Setmana Santa.

L’alcaldessa Diana Morant ha assenyalat que “som una ciutat hospitalària. Volem que els turistes es troben a Gandia com en sa casa, amb els millors serveis, amb la major qualitat, amb la major comoditat i amb les millors garanties de seguretat. Volem demostrar-li al món que tenim la millor platja, amb 7 banderes i certificacions que acrediten la gestió medioambiental i la qualitat, i una platja al servei de les demandes tecnològiques i digitals dels turistes”.

Morant ha anunciat l’obertura dels serveis de platja al mateix Passeig Marítim Neptú en companyia del president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, i les Falleres Majors, Laura Puig i Júlia Perles, així com membres de la corporació municipal, representants del sector turístic, personal del departament de Turisme, de la Creu Roja i treballadors de FCC i dels serveis de platja. Posteriorment, la comitiva es va desplaçar al Grau per a gaudir de la primera mascletà de les Falles al districte marítim.

Quant als serveis, ja estan a ple rendiment les oficines de turisme i les pasarel•les. I el servei de Creu Roja de vigilància, salvament i socorrisme.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí