Gandia obri este dijous l’espai infantil de la plaça Tirant amb una festa per als més menuts

0
1141
Un dels moments de la roda de premsa.

El coordinador d’Urbanisme, Vicent Mascarell; i el regidor de Cultura, Joan Muñoz, han presentat la festa per als més menuts que obrirà al públic la nova zona infantil de la plaça Tirant.

Així, el pròxim dijous, a partir de les 18 hores hi haurà un espectacle itinerant des de la Casa de la Marquesa cap a la plaça, des del pont Vell, on una altra companyia realitzarà un representació infantil a un xicotet escenari circular.

“Precisament, l’escenari, juntament la zona de jocs infantils, de 3 a 6 anys, amb ombratge, un joc d’escacs… seran alguns dels elements de la nova zona. On destaquen els populars Pinotxos d’Artur Heras que tornen al carrer, després d’haver estat retirats de la plaça rei En Jaume I i abandonats per l’anterior govern”, ha recordat Muñoz.

Amb l’apertura de la zona infantil, es dóna per finalitzada i resolta l’actuació urbanística a la plaça Tirant, “després de 8 anys de despropòsits i problemes urbanístics. Gràcies als esforços d’altres administracions, com la Generalitat i la Diputació, hem pogut invertir sense cap cost per a l’Ajuntament 1’5 milions d’euros per a finalitzar la plaça, recuperant la trama urbana, adequant i obrint les casetes i connectant definitivament el Raval i el Centre Històric”, ha destacat Mascarell.

Durant aquesta legislatura, i gràcies a la col·laboració dels propietaris, s’ha obert el carrer Mesquita del Raval, que connecta les places del Prado i de Sant Josep amb la plaça Tirant i el Centre Històric. També s’ha dignificat l’accés a la plaça des de l’entrada a l’aparcament subterrani, amb una uniformitat paisatgística amb l’entorn del pont Vell, recentment peatonalitzat.

Les casetes ja estan obertes, ubicant-hi dos serveis municipals: el Padró i l’Agència Municipal de l’Habitatge. I estan adequades per a futurs usos, com ara una cafeteria.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí