Gandia llança la segona fase d’ajudes Parèntesi del Pla Resistir

0
569
Gandia
Un dels moments de la presentació.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada dels regidors delegats de Polítiques Econòmiques, Govern Interior i Coordinació Administrativa, Ferran Martínez i José Manuel Prieto, respectivament, ha presentat la segona convocatòria del Pla Resistir, destinada a comunitats de béns; comerç i serveis, així com sectors econòmics tradicionals vinculats a les festes.

Segons indiquen fonts municipals, es tracta d’una segona línia de les ajudes Parèntesi per a autònoms i microempreses dels sectors més castigats per la crisi de la covid-19 no inclosos en la primera convocatòria, dirigida fonamentalment a l’hostaleria (obligada a tancar vora mes i mig).

Així, l’Ajuntament destinarà el sobrant de la primera convocatòria a altres ajudes no contemplades inicialment, amb 1,2 milions d’euros. Les ajudes seran també de 2.000 euros per cada autònom o micro-empresa, una quantia que s’augmentarà en 200 euros per empleat, fins a un màxim de 10 treballadors i treballadores (afiliats a la Seguretat Social amb data de 31 de desembre de 2020), apunten les mateixes fonts. El termini de presentació ja s’ha iniciat i finalitzarà el 26 d’abril.

La primera edil ha assegurat que aquests negocis estan patint l’impacte negatiu de la crisi econòmica derivada de la crisi sanitària, ja que molts s’han vist obligats a tancar la seua activitat o a reduir els seus horaris durant els diferents períodes de confinament o de restriccions. Per això, el govern local “considera necessari articular mesures per a evitar que s’originen conseqüències irreversibles per a l’economia, el desenvolupament empresarial i comercial de la nostra ciutat i, vetlar perquè una vegada finalitzada la crisi sanitària es produïsca al més prompte possible una reactivació de l’economia local”.

“Tornem a actuar amb el principal objectiu que ningú es quede enrere i que l’ajuntament, en un moment d’excepcionalitat, faça tot el que estiga en les seues mans, com hem fet fins ara. La nostra voluntat és que ningú es quede fora d’estes ajudes, i poder donar cobertura en la mesura de les nostres possibilitats a les sol·licituds que van quedar excloses. Tampoc seran les úniques ajudes, de fet des de Polítiques Econòmiques estan treballant en noves línies. Per tant, es tracta de salvaguardar vides i els nostres sectors productius”, ha expressat l’alcaldessa.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here