Gandia instal·la quatre nous desfibril·ladors en espais municipals

0
1232
Un dels moments de la roda de premsa.

La responsable de l’àrea de Sanitat, Liduvina Gil, ha comparegut en roda de premsa per informar que l’ajuntament de Gandia ha instal·lat quatre nous desfibril·ladors a la Casa de la Marquesa, els Centres Socials de Roís de Corella i Corea a més del Museu Faller, amb una inversió de 4.500 €.

Una iniciativa que completa la xarxa d’espais cardioprotegits de la ciutat juntament amb els aparells ja instal·lats en els cotxes de la Policia Local. “Es tracta de reduir el temps d’acció si una persona patix una cardiopatia. Afegim aquests quatre nous espais que compten amb molta afluència de gent i que des de hui ja estan cardioportegits”.

La regidora ha informat que a més de la instal·lació, durant la Fira i Festes es realitzarà una campanya de conscienciació dirigida al públic en general per tal d’explicar què és un desfibril·lador i com funciona a més del procés a seguir en cas d’haver d’actuar davant d’un infart.

D’altra banda, Liduvina Gil ha explicat que s’impartirà un curs per a les 24 persones que treballen en aquests centres (funcionaris i educadors) perquè actuen de manera correcta.

Sobre el desfibril·lador, l’edil ha destacat que els nous aparells instal·lats, també poden actuar sobre menors sense produir danys. “Són equips d’última tecnologia. En total la ciutat ja disposa de 12 d’aquests aparells. Esperem no haver d’utilitzar-los mai però des de hui Gandia està més cardioprotegida i ho serà més a mesura que continuem ampliant aquesta xarxa d’aparells”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here