Gandia inicia les obres de remodelació i ampliació del pont de l’Avinguda d’Alacant amb afeccions importants al trànsit

0
764
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

El regidor de Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, el vicealcalde i edil d’Urbanisme, Josep Alandete, acompanyats del Cap de la Policia Local, Salva Morant, han presentat el dispositiu especial de trànsit a propòsit de l’afecció al trànsit de les obres de remodelació i ampliació del pont de l’Avinguda d’Alacant iniciades el 10 de maig passat i amb una durada de 8 mesos. Així, a partir del diumenge, 6 de juny.

“Volem que l’entrada i l’exida sud de la Ciutat siga més amable i segura, ja que actualment representa un peril per al vianant. També es vol millorar l’accesibilitat a peu cap a l’hospital comarcal. Però, inevitablement, aquestes millores requereixen d’obres que afectaran al trànsit i causaran molèsties. Per tal que siguen les minims possibles hem preparat un dispositiu especial del control del trànsit”, ha explicat Arnau.

Per la seua banda, el vicealcalde ha assegurat que s’està avançant tot el que no afecte a la calçada. D’igual manera, es deixarà cap al final les actuacions que no necessiten tallament de trànsit rodat, per tal d’intentar restablir la circulació abans que finalitze l’any. “Som conscients de les molèsties, però ho fem per tal d’aconseguir un bé posterior. Treballem per una Ciutat més amable, inclusiva, segura, resilient… Per a dignificar l’accés sud i millorar la seguretat dels vianants”.

El pressupost de l’obra és d’1,5 milions d’euros aproximadament, finançats íntegrament amb fons municipals dins el Pla d’inversions que contempla el Pressupost Municipal de 2021, que està previst aprovar-se la setmana pròxima.

Es tracta del segon pont que es va construir a la ciutat, un dels principals accessos a la ciutat, amb un projecte per a completar el nou itinerari segur d’accés a l’hospital, dotant d’una continuïtat a l’obra ja realitzada, indiquen fonts municipals.

«Servirà per a culminar la unió del centre de la nostra ciutat amb l’hospital Francesc de Borja, que va obrir les seues portes durant la primavera de 2015 amb escassos i deficients accessos per als vianants des del nucli urbà, i que el Govern local que va vindre després va haver de resoldre i posar solució2, asseguren des del consistori.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí