Gandia impartirà cursos de formació en l’ús de dispositius mòbils i eines digitals per a gent major

0
1107
Gandia
Un dels moments de la presentació.

L’ajuntament de Gandia ha anunciat que impartirà cursos de formació gratuïts per a persones majors de 55 anys que desitgen aprendre l’ús de dispositius mòbils i eines digitals. Així, a partir del 14 de març i de 9.30 a 12.30 hores a l’espai URBALAB, s’impartiran diferents lliçons, repartides en catorze dies, que tenen l’objectiu d’apropar, preparar i normalitzar l’ús de noves tecnologies en la vida diària d’aquestes persones.

Segons informen fonts municipals, el consistori ja va iniciar fa dues setmanes el servei d’atenció preferent per a tota la tramitació de la gent gran front a l’administració i davant l’ajuntament de Gandia. «És una atenció presencial, amb qualitat de servei i, sobretot, consideració perquè tots els nostres majors així ho mereixen», ha declarat José Manuel Prieto, alcalde de Gandia. A més, ha afegit que «hui fem un pas més. Oferirem cursos per a eliminar qualsevol escletxa o barrera digital per a demostrar que cap ciutadà està exclòs per la seua condició i/o formació».

Tal i com asseguren des de l’Ajuntament, els cursos tenen com finalitat apropar l’administració electrònica a la gent gran per aconseguir que les persones menys relacionades amb les noves tecnologies coneguen les diferents funcions que pot tenir el seu telèfon intel·ligent i, així, apropar-se més als seus mitjançant aquestes eines (Whatsapp, banca online, correu electrònic…). A banda, també s’oferiran cursos per a «facilitar i agilitzar alguns tràmits que resulten costosos o, inclòs, impossibles per a la gent que no està familiaritzada amb l’Internet…», ha explicat la regidora de Polítiques econòmiques i Innovació, Vicenta Ferrer.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí