Gandia hissa les banderes que reconeixen la qualitat de la seua platja i serveis

0
307
Gandia
Un dels moments de l'acte.

La platja de Gandia llueix un any més les banderes que certifiquen la seua qualitat mediambiental i de serveis. Aquestes són, concretament, la Bandera Blava; Aenor: ISO 14001; ISO 9001; Q-ICTE; Platja cardioprotegida; i Ecoplayas.

En l’acte d’hissada de les banderes han participat l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el vicealcalde, Josep Alandete; així com altres membres de la corporació municipal i responsables dels serveis que es presten a la platja.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha declarat que “hui hissem les banderes i els certificats amb les que diferents institucions i organismes li atorguen a la nostra platja per convertir-la en un dels líders de qualitat en Espanya. Tornem a repetir aquelles banderes més apreciades que busquen els turistes per sentir-se segurs i per saber que tots els serveis compten amb la màxima qualitat i alhora som sostenibles mediambientalment”.

Pel que fa a la bandera blava, Morant ha fet valdre que Gandia siga l’única platja de la província de València que ha renovat aquest distintiu els 33 anys de la seua història.

“Tots aquests organismes i entitats han vingut a avaluar les nostres platges i han constatat que també disposem de tots els serveis de seguretat i salvament” va declarar l’alcaldessa, qui ha recordat la feina que s’està realitzant des del departament de Turisme amb la certificació SICTED on ja s’han sumat no només establiments (la platja compta amb quatre xiringuitos certificats davant dels dos de l’any passat) sinó també serveis com la Policia Local i la Creu Roja.

Per la seua banda, el regidor de Turisme, Vicent Mascarell ha afirmat que “ser líder suposa un esforç continuat. Ha estat el treball i l’exigència de la ciutat la que ens ha situat en el top de les platges de l’Estat i això ens ha de seguir animant a treballar a nosaltres i a totes aquelles persones que aconsegueixen que la platja estiga sempre a punt”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El PP busca candidatos en 10 días en Alzira, Cullera, Gandia, Xàtiva, Paterna, Torrent, Altea o Xàbia

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here