Gandia hissa les banderes que reconeixen la qualitat de la seua platja i serveis

0
2268
Gandia
Un dels moments de la hissada.

La platja de Gandia llueix un any més les banderes que en certifiquen la qualitat mediambiental i de serveis. Aquestes són, concretament, la Bandera Blava; Aenor: ISO 14001; ISO 9001; Q-ICTE; Platja cardioprotegida; platja lliure de fum; i Ecoplatges.

A l’acte d’hissada de les banderes hi han participat l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències de la Generalitat Valenciana, José María Ángel; a més d’altres membres de la corporació municipal i responsables dels serveis que es presten a la platja.

Després de la hissada de banderes, José Manuel Prieto ha mostrat la seua satisfacció perquè ja són trenta-sis anys consecutius en què Gandia renova la bandera blava. «Hui hem hissat els reconeixements que ens situen com una de les millors platges del territori nacional en els àmbits de l’accessibilitat, la seguretat, la prevenció i els serveis que ofereix».

Prieto ha recordat que la platja ja presta tots els serveis des del 15 de març i ha incidit en el seu convenciment que aquesta temporada turística serà molt bona. «Estem posant tot el que està al nostre abast per ajudar el sector turístic que està fent un immens esforç, i que durant la pandèmia ha aconseguit que se’ns conega com una de les destinacions europees més segures», ha declarat la primera autoritat municipal.

Per la seua banda, José María Ángel, ha afirmat que «Gandia és una icona internacional a l’àmbit turístic. No només dóna als seus usuaris tot un ampli ventall de serveis sinó que ha sabut abanderar la seguretat a les platges» i ha anunciat que la consellera Gabriela Bravo ja ha comunicat a l’alcalde de Gandia la intenció de la Generalitat que Gandia torne a formar part del programa de resposta de drons a les seues platges.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí