Gandia estrena un nou servei de lloguer de bicicletes sense bases

0
687
Gandia
Un dels moments de la presentació.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell; acompanyat per Juanvi Puig, responsable de Bee Rent Ltd; han presentat en roda de premsa el nou servei de bicicletes de lloguer, una iniciativa que vol fomentar els desplaçaments sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, en substitució dels vehicles de motor i que s’emmarca dins de les mesures que l’executiu municipal ha vingut implantant des de la passada legislatura.

Mascarell ha informat que es tracta de la segona ciutat on s’implanta aquesta empresa després de Cullera. «Aspirem que el servei vaja més enllà de la temporada estival i esperem que el servei ens ajude a millorar el hàndicap de la mobilitat entre la ciutat i la platja. Els donem la benvinguda i esperem que turistes i residents utilitzen aquest nou sistema de mobilitat. Es tracta de donar una nova alternativa al ciutadà perquè se sume a la mobilitat sostenible i saludable».

Tal com ha indicat Puig, una de les novetats d’aquest nou servei és que les bicicletes no tenen una estructura d’enganxament o ancoratge i que es gestiona mitjançant una APP, «Bee Rent Ltd», que es troba disponible a les aplicacions Android i IOS. En total, s’han instal·lat unes 60 bicicletes tot i que l’objectiu és superar les 240.

«El gran avantatge del sistema és que no utilitza bases sinó que pots deixar-la en les zones de pàrquing establertes per l’APP. El cost del servei és d’1 € per 20 minuts tot i que l’empresa està estudiant la posada en marxa d’un abonament mensual».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí