Gandia es reforça contra la COVID-19 amb 50 treballadors dels plans d’Ocupació de la Generalitat

0
1418
Gandia
Un dels moments de la benvinguda.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; acompanyada del regidor de Polítiques Econòmiques i Ocupació, Ferran Martínez; i de l’edil de Recursos Humans, José Manuel Prieto; han donat la benvinguda a 50 persones que reforcen el treball que fa l’ajuntament de Gandia per a combatre les conseqüències de la COVID-19, a través del programa de Foment de l’Ocupació de la Conselleria d’Economia Sostenible. Concretament, els plans Avalem Joves i Avalem Experiència.

Morant ha assegurat que, de nou, l’ajuntament de Gandia “agafa el repte del Govern del Botànic i generar aquesta oportunitat per a les persones i per a l’Ajuntament. Es tracta d’un aprenentatge mutu, les nouvingudes adquiriran experiència en el funcionament de l’administració local i el consistori aprendrà de les persones que tenen una mirada externa a l’Ajuntament. Aquesta oportunitat laboral també ve a cobrir una altra de les grans crisis que encara tenim com a societat, que és la laboral”.

Per a Martínez, “aquestes incorporacions representen, a més més d’un benefici per a elles, perquè aconsegueixen un lloc de treball, un enorme valor per a l’Ajuntament, ja que anem a poder seguir mantenint serveis bàsics i elementals en aquesta situació de crisi saniràtia i econòmica. Per exemple, gràcies a algunes d’elles anem a poder tindre un nivell de vigilància exhaustiva en el mercat i reforçar les gestions informatives a la ciutadania, etc…”.

“Un reforç COVID-19 que Gandia i l’Ajuntament necessiten per a combatre els efectes de la Covid-19 en la ciutat. “Pràcticament en tots els departaments hi haurà un veu nova que ens ajudarà a enfortir les mesures contra la Covid-19”, ha informat Prieto.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí