Gandia es presenta a Fitur 2019 com a “Ciutat Orgullosa de la seua Diversitat”

CaixaBank - MyBox

0
1599
Un dels moments de la roda de premsa.

La vicealcaldessa i regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Lorena Milvaques, acompanyada del representant de l’Associació Sociocultural Poliqroma, David López, ha donat a conèixer la guia turística Lgtbi, elaborada en col·laboració amb aquest col·lectiu, que es presentarà a la pròxima edició de la Fira Internacional de Turisme, Fitur 2019, que tindrà lloc a Madrid a partir del pròxim 23 de gener.

“Gandia, Ciutat Orgullosa de la seua Diversitat”, és el títol amb què la ciutat es presentarà al món com a destinació #LgtbiFriendly des de totes les vessants: la cultural, gastronòmica, comercial, les seus platges, rutes, etc… “També oferim un resum de les activitats que des del departament de Diversitat de l’Ajuntament, en col·laboració col·lectius com ara el nostre, realitzem durant tot l’any per a donar visibilitat a les reivindicacions lgtbi, conscienciar la ciutadania del respecte cap a la diversitat. Però no són accions per a la comunitat lgtbi en exclusiva, sinó per gaudir tota la ciutadania”, ha explicat López.

Un passeig per les platges de Gandia, la natura, Gandia i les seues festes inclusives, per la ciutat amb història, comercial, gastronòmica… Amb tres edicions de la Gandia Pride-Orgull Gandia, el festival de curtmetratges Mostra’t, especial LGTBI; el Festival-Concurs “Mostra’t Gandia” dedicat a les minories; el I Fòrum “Mosttrans”, o el teixit associatiu lgtbi.., són alguns dels continguts del fullet, que estarà present tant a l’estand de Gandia, com al de Turisme Lgtbi de la Comunitat Valenciana, on la nostra ciutat participa per tercer any consecutiu.

Precisament, Milvaques ha aclarit que un dels elements diferenciadors de Gandia és que no es busca atraure el turisme LGTBI cap a activitats concretes, sinó que el visitant gaudisca de la ciutat en el seu conjunt. “Per això ens presentem com a referent de ciutat oberta al món, que sempre ha acollit a totes les persones que volen viure la vida a la seua manera. Una ciutat moderna, rica per la seua diversitat i en la qual volem sentir-nos lliures de prejudicis…”.

Juntament amb el fullet, on descata el Mural de la Diversitat “Love is Love” de l’artista Flug, que ja s’ha convertit en un símbol de la diversitat, es repartiran punts de llibre amb la marca “Gandia Pride. Orgull Gandia”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here