Gandia enarborarà la bandera de Capital Cultural Valenciana a Fitur


0
2172
Un dels moments de la roda de premsa.

Gandia enarborarà enguany a Fitur la bandera de la Capital Cultural Valenciana, un distintiu que ha atorgat la Generalitat a la ciutat per la seua aposta per la cultura i pel vast llegat que atresora des de fa segles.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la tècnica de Turisme, Olatz Megía, han explicat en roda de premsa, i després d’haver informat a la Mesa de Turisme, com serà la nova edició de Fitur, que es desenvoluparà a Madrid des del dimecres 17 de gener fins al dissabte 20 de gener.

Com tots els anys, Gandia anirà a la fira en companyia de representants del sector per a promocionar la ciutat en un dels aparadors turístics més importants en l’àmbit internacional. I ho farà enriquint amb la cultura en totes les seues vessants el relat de l’any passat de ‘Gandia 365’ (a Gandia es pot fer turisme cada dia de l’any) i de la qualitat, sense deixar de banda el sol i la platja. Morant, els tècnics de Turisme i professionals del sector mantindran reunions amb al voltant de vint operadors turístics, agències de viatge i clubs de producte.

L’alcaldessa de Gandia ha indicat que en estos dos anys de govern, s’ha reposicionat la marca de Gandia, vinculada amb la cultura i la qualitat, s’han assolit dades d’ocupació anteriors a la crisi i s’està allargant la temporada turística fins ben entrat el mes d’octubre. En este sentit, ha recordat Morant que l’Ajuntament i el sector turístic estan treballant de valent en dos reptes: la desestacionalització i la millora de la rendibilitat econòmica de la destinació.

Gandia, segons Morant, enguany anirà a Fitur “sense vendre fum” i amb novetats en l’oferta i en la promoció.

Per la seua banda, la tècnica de Turisme ha indicat que Gandia estarà ubicada al pavelló 7, sota el paraigua ‘València Turisme’ de la Diputació de València, “en un lloc molt destacat i amb una imatge pròpia”.

Així mateix, ha explicat el calendari d’activitats previst. Els primers dies es destinaran a reunions amb touroperadors, hi haurà rodes de premsa i es rebrà la visita del president de la Generalitat, Ximo Puig, i del president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez. I dissabte hi haurà un show cooking de Fideuà de Gandia, que serà cuinada pel president de l’Associació de Fideuà de Gandia, Avelino Alfaro; i tindrà lloc l’espectacle ‘Gandia, Capital Cultural Valenciana’.

Es tracta d’una representació teatral organitzada pel Palau Ducal, en col·laboració amb les Falles i la Setmana Santa, on personatges típics i històrics, com Sant Francesc de Borja, Maria Enríquez o el Tio de la Porra, parlen sobre la cultura de Gandia.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here