Gandia duplica la previsió d’augment d’ocupació hotelera durant la primera quinzena d’agost

0
712
El nou director general de Turisme ha visitat Gandia

Herick Campos s’ha reunit amb l’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, el regidor de Turisme, Vicent Mascarell i tècnics municipals

Gandia millora la previsió d’augment d’ocupació hotelera inicial, d’1%, arribant a gairebé el doble durant la primera quinzena d’agost. Són dades que ha aportat durant la seua primera visita de treball a Gandia, el nou director de Turisme Comunitat Valenciana. Herick Campos s’ha reunit amb l’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, el regidor de Turisme, Vicent Mascarell i tècnics municipals.

“Conjuntament amb l’Agència Valenciana de Turisme volem continuar treballant en la consolidació com a destinació turística, amb els objectius de l’augment de la rendibilitat i la desestacionalització. No només en estiu, sinó durant tot l’any amb una oferta de qualitat, complementària, cultural, gastronòmica, de congressos, natural, esportiva… Estem assolint ja i recollint els fruits que ens estem marcant en matèria turística com a ciutat”, ha destacat Morant.

Campos ha assegurat que l’èxit és fruit del treball conjunt d’empreses, treballadors, destinacions locals i l’Agència Valenciana de Turisme. “La valoració és més que positiva també si tenim en compte que fa quatre anys teníem un turisme ‘emprat’ d’altres destinacions de la Mediterrània. Així, podríem haver baixat entre un 10 i un 7%. Però no ha estat així, perquè l’hem fidelitat sent avantguarda en sostenibilitat, codi ètic, intel·ligència turística, accessibilitat, promoció i segmentació dels mercats i els productes, etc.”.

Destí turístic intel·ligent

Un dels assumptes centrals de la reunió ha sigut el treball conjunt en el que es coneix com a Turisme intel·ligent. “El coneixement del visitant és el que ens aportarà valor i ens farà capaços de gestionar i construir estratègies”. En aquest sentit, l’Alcaldessa ha anunciat que, en acabar l’estiu, es presentarà el Pla Estratègic de Turisme Intel·ligent de Gandia, i en el qual es va treballar la legislatura passada.

“Gandia és un referent i fa una tasca continuada en turisme intel·ligent. És fonamental saber d’on prové el visitant, cóm ve, què vol, cóm valora el destí, què voldria d’ell… Perquè tota aquesta informació ens permetrà ser cada vegada millors com a destinació i tindre una estratègia clara amb informació útil, amb la qual podrem segmentar i obrir nous mercats”, ha assegurat el director de Turisme.

Finalment, Campos ha destacat la feina de l’Ajuntament de Gandia en productes complementaris al sol i platja. “Cal treballar més el producte gastronòmic, de congressos, esportiu, de medi ambient actiu… I en això treballarem conjuntament”, posant recursos en comú per fer una oferta global de destí turístic Comunitat Valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here