Gandia demana a la Direcció General de Costes l’excensió del cànon dels serveis de platja

0
421
Gandia
Platja de Gandia.

El departament de Turisme de l’ajuntament de Gandia ha remés un escrit sol·licitant a Costes l’excensió del cànon de domini públic terrestre que es cobra als xiringuitos o els serveis de gandules i para-sols per ocupar la sorra de la platja.

Aquesta petició, segons fonts municipals, ha estat consensuada en una reunió que va tindre lloc dimarts passat i on a més de el regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell, van participar representants de l’hostaleria, els hotels i les empreses de lloguer d’apartaments. En la trobada es va realitzar una anàlisi de la situació actual i de les possibles perspectives de futur davant d’una campanya turística que es presenta complicada i incerta.

Sobre aquesta sol·licitud, Vicent Mascarell ha afirmat que “no té sentit que en un moment on l’estat d’alarma no permet aquest tipus d’activitats, es cobre un cànon que repercutisca als xiringuitos o els serveis d’arena. Creiem que és una mesura justa i esperem que la Direcció General de Costes no puga donar el vistiplau”.

L’edil també ha destacat que aquesta petició és la primera d’una sèrie de mesures que van en la línia d'”ajudar i impulsar econòmicament el sector perquè els nostres visitants sàpiguen que Gandia pretén estar en disposició de tenir una campanya turística on la primera premissa siga el compliment de totes les limitacions que ens marquen les mesures de seguretat i de protecció de la salut que s’acorden des d’altres institucions o organismes”. “La nostra idea és oferir una destinació segura, atractiva i higiènica que siga compatible amb els condicionants de la norma”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here