Gandia defensa amb èxit la seua candidatura per convertir-se en Ciutat Europea de l’Esport

0
808
Un dels moments de la presentació de la candidatura.

El saló de plenaris de l’ajuntament de Gandia va acollir el passat dissabte, 28 de juliol, l’acte de defensa de la candidatura de Gandia per convertir-se en Ciutat Europea de l’Esport.

Un acte on van estar presents representants bona part dels clubs esportius de la ciutat i on la regidora delegada de relacions Internacionals, Liduvina Gil i la regidora d’Esports, Lydia Morant, van ser les encarregades d’exposar als cinc membres de la Federació Europea de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport (ACES Europe), els principals motius pels quals la nostra ciutat ha d’obtindre el reconeixement de cara al pròxim any.

Durant més d’hora i mitja, Morant va explicar als membres d’ACES Europe, les principals característiques de les instal·lacions esportives de la ciutat; el sistema d’accessibilitat dels centres; les inversions realitzades durant la present legislatura; a més dels principals esdeveniments esportius que s’organitzen a la ciutat i la quantitat de persones que practiquen esport a Gandia, entre altres aspectes.

Després de finalitzar la defensa, Gian Francesco Lupattelli, president d’ACES Europe, va declarar que “es nota que Gandia és una ciutat que viu l’esport. Ciutats com aquesta han de seguir treballant en la línia del foment de l’esport per aconseguir que cada dia els seus habitants adquirisquen hàbits esportius i saludables. Gandia té molts campions però el més important és que el total de la població practique esport”.

Lupattelli va explicar que “la situació natural de Gandia és meravellosa. Una gran platja, un entorn divers i una temperatura òptima durant tot l’any. Les instal·lacions tenen un bon nivell i ens van agradar molt” i afegia sobre les opcions de Gandia que “hui podem dir que la candidatura passarà a l’elecció final encara que el resultat no es comunicarà fins al 30 de setembre”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Atracan la estación de Renfe de Xeraco con un butrón

Per la seua banda, Lydia Morant va agrair a ACES Europe que tots els membres del Comité Avaluador es desplaçaren fins a la ciutat i va agrair la presència dels representants dels col·lectius i associacions esportius així com l’assistència dels esportistes olímpics de la ciutat. “Valorem l’experiència de treball amb ACES Europe d’una manera molt positiva i creiem que la candidatura de Gandia té un potencial molt important per projectar la seua imatge per tot Europa. Esperem que se’ns atorgue el reconeixement en els pròxims mesos”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here