Gandia convoca la I edició d’Art Novell per donar suport als artistes emergents

0
586
Un dels moments de la roda de premsa.

El regidor de Cultura, Joan Muñoz, acompanyat pel tècnic del Departament de Cultura, Juanjo Payà, han presentat aquesta nova convocatòria artística destinada als joves artistes de la ciutat i la comarca, que forma part del plantejament de capitalitat cultural de Gandia.

Segons ha explicat el regidor, “un jurat farà una selecció de 10 artistes als quals la ciutat de Gandia els oferirà un dels seus millors espais expositius, la sala Coll Alas situada a la plaça de l’Escola Pia. L’exposició de les obres s’inaugurarà l’1 de desembre de 2017 i es perllongarà fins al 7 de gener de 2018”.

A banda de l’exposició, l’Ajuntament també s’encarregarà de l’edició d’un catàleg de la mostra, a fi de donar més divulgació a les obres del artistes. A més, el consistori triarà entre una i dos obres dels artistes seleccionats, als que premiarà amb 1.500 euros. Aquestes obres passaran a formar part del dipòsit cultural municipal.

Els artistas que vullguen participar en la primera convocatòria d’Art Novell han de presentar les seues obres de l’1 al 22 de setembre fins a les 14 hores a la Casa de Cultura Marqués González de Quirós.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here