Gandia continua amb la tercera fase del projecte «Entenent la nostra ciutat»

0
2462
Gandia
Projecte "Entenent la nostra ciutat".

L’àrea d’Infància, dirigida per la regidora Liduvina Gil, continua amb la tercera fase del projecte «Entenent la nostra ciutat». Aquesta proposta va ser iniciada pel Consell de la Infància de Gandia, concretament per David Martínez Navas, un conseller amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), que necessita suport visual per orientar-se per Gandia.

D’aquesta manera, els pictogrames poden ajudar a les persones amb TEA, no sols com a sistema de comunicació augmentativa i d’organització, sinó també per a treballar les rutines, l’anticipació, l’orientació temporal i l’orientació espacial, deixant d’una forma clara els diferents escenaris on es troben en el seu dia a dia, asseguren fonts municipals.

Per aquest motiu, des del Consell de la Infància, es va proposar diverses iniciatives. En un primer moment, segons expliquen les mateixes fonts, es van senyalitzar diferents edificis públics de Gandia. També, es van retolar passos de vianants amb pictogrames per senyalitzar-los que han de parar i mirar, abans de creuar. En aquesta tercera fase, s’ha decidit senyalitzar tots els centres educatius de Gandia amb un pictograma de «Col·legi».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí